Site Overlay

Velkommen!

Drone365 filmer Danmark med drone og håndholdt kamera – året rundt.


Drone365 er non-profit hvor der laves korte dronevideoer på YouTube. Udover smukke optagelser er der også lærerig information. Første store serie omhandler istidslandskaberne fra Bornholm til Bovbjerg. Der vil også komme film om søer og skove og andre temaer fra Danmark suppleret med skriftlig eller mundtlig formidling af emnet på dansk.

Hver dronepilot melder sig til de temaer og områder der interesse, fritid og mulighed for.

Da hjemmesiden og videoerne er lavet med ovenstående forudsætninger og det udstyr den enkelte besidder, vil der også være stor forskel på stilen. Vi bliver alle bedre og siden fungerer som et hobbymæssigt fællesskab hvor vi hjælper hinanden og giver konstruktiv kritik.

1 thought on “Velkommen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *